Ida

Hej !

Igår så hoppade jag Ida  jag fick hjälp av Peter. Hon hoppade jätte fint men det kanske inte såg så fint ut mne jag är helt säker p´å att det kommer att bli jätte bra ! jag har också tästat ett nytt bätt ( ett sånt som jag har på kina ) och det var vell ganska bar !

krapuss och m


Jan-ove träning

Det har varit träning i helgen lörda - sönda  Joppe var ganska fin på lördan men var lite ostadig ibland men han gick bra. På söndan så gick han jätte bra, han går alltid mucket bättre andra dan  Jag fick träna på lite öppnor och slutor och dom gjorde han jätte bra. ( Jag fick också tästa en sånhär grej som jag har i örat för att jag ska höra bättre vad han säger, Jan-ove pratade typ i en mick och jag hade en hörlur i örat ) Hoppas att han förtsätter att sköta sig så bra som han har gjort den senaste veckan!

puss och kram  


Hej allihopa ! ♥

Igår så red jag joppe. han var jätte fin ! det var jätte mycket med folk i ridhuset men, men jag tycker att han går bättre när det är mycket folk. Jag vill fortfarande ha det där tränset på hööks, andrea har fått det jag är så avundssjuk ! men det blir kanske en födelsedags present :D på sönda är det Jan-ove träning igen jag längtar ! :D

det var allt för mig ida , puss & kram ♥


skola :(

Hej idag var det skola igen dåe :( vi har fått nya cheman ( stavning ) men iallafall va hade kemi idag och det första vi gjorde var ju såklart att blöta ner hela kemi rummet x) HAHAHAHAAHHH världens bästra början x)

puss & kram ♥ 

Ida :)

hej allihoppa ! ♥

Igår så hoppade jag Ida för Peter Lindkvist :) Hon var jätte fin men hon busade ganska mycket x) Jag hoppade inte så många hinder men jag ska rida välldigt mycket bommar på henne så att hon ska bli starkare och så.
Förlåt för att jag inte har lagt utu på ett tag men, innan så¨hade jag mammas jobb dator och och har lämnat tillbaka den nu ska nog få en egen ny snarrt :D

puss & kram ♥ 

Ida ! :D

hej igen ! igår fick jag hem min stor häst ! Jag har bara lånat henne och hon är jätte fin tycker jag :) hon är efter nwe balance & cagliostro. Det är meningen att jag ska ha Hon står i lawendels box nu så lawendel äe hemma och har lite semester. Jag tror det kommer att bli jätte bra men jag längtar till fidde kommer, jag vill att han kollar på Ida och säger vad han tycker. Ida ska nog gå med robin i hagen för dom har gått i samma hage innan för robin har varit på sommarbete hos dom som äger Ida.
tyvär har jag ingen bild på henne men det kommer !

puss & kram ♥

gott nytt år !

hej allihopa hoppas att ni har det bra !
nu är det 2011 tror det blir ett bra år !
men nu får jag intetävla lawendel i hoppning längre snyft :(
längtar efter sommaren !

puss & kram ! ♥

RSS 2.0