Hejsan !! <3

hej ! 

Jag vet inte var jag ska börja... Men jag är en tjej som är väldigt glad och posetiv och 13 år gamma och fyller den 26 february .Jag går på Junedalsskolan i klass 7C ( världens bästa klass ) . Jag älskar att rida och har gjort det sen jag va 3 då jag fick min första ponny som är en shettis som heter Emil och är 30 i år ! På fritiden är jag med kompisar eller så rider jag .  jag bor i jönköping mitt ute på landet :( men de är inte långt till stan ;D Det här är min första blogg så ni får respektera de ! x) 

Här e jag !

jag






Mina ponnyer :
 
Lawendel                        
världens bästa ponny !!! jag har haft henne i 4 och ett halft år och när jag köpte henne så var hon helt galen men hon har ett hjärta av guld ! nu har jag hoppas 5 sm i hoppnig med henne. hon är jätte snäl men det här är sista äret med henne :''((((( snyft 
lawendel
 
Kina 
kina är en 6 årigt sto som jag har lånat . Hon är jätte pigg , strässad och blir väldigt lätt spend men hon hoppar jätte bra och hon är väldigt svår riden . jag ska ha henne i 2 år till och meningen är att jag ska utbilda henne åt en jätte gullig tjej i kristianstad .  jag har hoppat LA med henne och va felfri ida :DD !
kina

Hoppenhof`s jop RNF 180

Hoppenhof`s jop eller joppe som han kallas är en godkännd New forest hingst . Jag har lånat honom ifrån stackarps stuteri. Han är min dresyr ponny :) han blev best in show på New forest sm 2010 och 2008 . Han har ett jätte bra temprament och är jätte kul och rida även om han är svårriden . Han är alltid posetiv och vill alltid göra sitt bästa ! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0