Jan - ove träning :)

hej allihoppa !

i måndas och igår  tränr var det Jan-ove , i måndas så gick det inte så bra :( han var bara tjurig och ville ingenting , men igår var det mycket bättre , jag skulle prova Nikes sadel men den låg inte jätte bra , men Jan-ove hade med sig en sadel till mig som låg jätte bra :D den var ganska skön inte lika som min men om den är bättre för joppe så visst. Men jag kan inte gå ida för jag har träningsverk sen igår.

puss & karm

tävling

hej !

idag var det tävling i värnamo med laget i hoppning. Det gick inte så bra , i första klassen så stannade jag ut mig med kina , hon bara vägra :( och i nästa klass , så gick det inte heller bra för jag gick omkull 1 m innan starten men eftersom det var innan startlinjen så fick jag hoppa upp igen , men jag kom vell till 8 sen så stannade jag ut mig , men jag är glad att jag kom så långt endå för hon blev jätte rädd , för att jag inte slog ihjäl mig efterssom jag red med gips x)

puss & kram

Jaha

Jaha nu ska man ha gips i två vecor nu då , jag var ju så klantig att jag flög av Ida når jag hoppade. Jag hoppade egentligen bara 50 centermeter men hästen hoppade 160 så jag flög ju och ramlade på min vänstra hand. Jag åkte upp till sjukhuset dan efter för jag fick inte åka upp på kvällen. Och först så rönkade de typ hundra bilder sedan fick jag ju reda på att det inte var något ,men när dom tryckte på mitt båtben så gjorde det jätte ont :( och då trodde dom det var båtbenet  och det är så att båtbenet ser man inte på rönken om det är något fören om två veckor. Så jag måste ha gips i två veckor nu då :( Men som tur var så kan jag rida endå :D

puss & kram


Hej igen !

hej !

förlåt så mycket för att jag inte har bloggat på ett tag , men det hav varit mycket det senaste.....
hoppas ni har det bra för jag har det jättte bra just nu

puss & kram

Svante träning

Hej !

igår vbar det svante träning , kina var jätte fin ! Vi fick hoppa linger och sånt , det var faktiskt riktigt svårt men det gick jätte bra endå :) Kina börgar bli riktigt fin nu , jag är jätte taggad för laget som är på sönda !

puss & kram



kina


RSS 2.0