joppppppe !

Hej allihoppa igen !

Nike hat varit jätte gullig och ridit joppe några gånger , det har gått jätte bra och han har inte bockat med Nike än x) nä men det är jätte bra att han blir riden iallfall lite. Joppe är jätte tjurig på mig för att jag inte rider honom och det är jätte tråkigt att inte kunna rida !! saknar hästarna !




puss & kram

dumma ben !

Förlåt för att jag inte har skrivit något det senaste dagarna men jag har en bra anledning.
Igår kom jag hem ifrån ryho , för jag flög av Ida i onsdas , hon var fin men hon var pigg och tyckte det var jätte kul att hoppa igen. men det var ju så att jag lixom vred om benet i luften innan landningen, så jag hörde lixom hur det knäcktes ( vilket var välldigt obehagligt ) så det var bara att ringa ambulansen , det gjorde jätte ont ! dom kunde inte röra mitt ben ens så dom fick klipa stöveln , men sen blev det ambulans , och när jag kom fram så la dom på gips men bara på baksidan , sen gjorde dom massa saker men jag var ganska drogad så jag kommer inte riktigt ihåg , men jag kom ihåg att amanda var jätte gullig och kom upp och hälsade på mig :D det var jätte kul , men jag tycker lite synd om henne för jag typ spydde på henne , för jag modde inte så bra av morfinet. Men benet har gått av på två ställen och så har jag en spricka , så jag är gipsad hela benet upp , och ska ha gips i ca 6 - 8 veckor . betyder att det inte blir något lag !!!! :'((((
Och grattis Nike på födelsedagen i efterskott !



puss & kram


svante träning

Hej igen :)

igår var det svante träning i bankeryd , det gick inte bra alls :( hon började ganska bra bra men när jag skulle hoppa en tre-kombernation så ville hon inte hoppa mer hon bara vägra ! Dumma häst ! Jag kunde faktiskt inte göra något åt det , svante , men ikväll så kommer fidde och det skulle egentligen vara svante träning idag igen , men den blev inställd , så jag hoppar henne för fidde idag :D Och hoppas att han löser det.

puss & kram

svante träning

Hej

Snart är det svante träning i bankeryd , jag ska snart cykla upp till stallet och sen åka till bankeryd :) det är utomhus så det går nog bra för kina är jätte fin utomhus , hon brukar vara det i allafall .



puss & kram

fidde träning :D

Hej allihoppa 

Imon är det fidde träning för första gången på typ 4 veckor -_- Jag ska hoppa ida :D Det kommer bli jätte kul , men hoppas han gillar henne för han har inte sätt henne än , bara jag inte åker av och får gips igen så blir det nog bra x) Jag ska skriva efter träningen sen hur det har gått .

puss & kram


Joppe

Hej alla söta människor !

Jag är så glad joppe har värkligen gått sypper nu det senaste , han har aldrig gått så här bra ;D Jag har ridit hemma , för han går mycket bättre utomhus , men eftersom han går så bra så bestemde vi oss för att åka upp till grums på torsda till freda och försöka få mitt sista kval till nationel , och om jag får det så kanske jag stannar kvar några dar till och rider dom nationela
puss & kram :)

ny mobil :D

Hej
Förlåt för att jag inte har lagt ut något det senaste.
I helgen så fick jag min nya mobil som kom med posten , det är en xperia mini , den är jätte bra :D




puss & kram

tävling :)

HEJ !

Igår var det tävling med kina på jfk , jag hoppade en LB och hon var fin men hon var spand så jag fick kämpa , jag fick ett stopp i omhoppningen men det var för att jag slapnade av lite . det var sveland cup men tyvär kom jag första utanför placering :( Sen hoppade jag en LA och hon vra jätte fin ! Tyvär fick jag ett pet för jag kom lite nära på ett räcke och det räckte för att bomen skulle gunga av , men det var klart den finaste LA rundan hitils :D det som var lite konstigt var det att man bara fick rida fram i ett varv på framhoppningen , villket var jobbigt , för det stämde inte. Det som var bra var ju också att det var gadden som byggde , jag älskar hans banor dom är jätte roliga !

puss & kram



kina


inte Gips !!

Hellusan !

Idag har jag varit sjukhuset och röntgat min hand igen , och dom gjorde en speciel röntgen , man lixom sprutar in radio-aktivt ämne i hela kroppen och så får man vänta i 3 timmar ! Sen så lägger det sig på mitt skelet så om det är en spricka eller fraktur så fyls den mer med det här och då syns det mer på röntgen bilderna

och det var inget konstigs så jag har inget gips längre ! :D

puss & kram


Laget

HEEEJ

Igår var det första omgången i laget , och jag tycker att det gick bra vi hade ganska mycket otur :( I lagklassen fick jag 64 % och jag är jätte nöjd med det eftersom han inte har gått så bra det senaste , jag tycker att alla i laget gjorde bra ifrån sig men det var lite missar och otur , men näst gång har vi tur istället :) Joppe börjar nog kännas riktigt bra tycker jag :) Men nu laddar vi om till nästa omgång tycker jag !




puss & kram

Laget :)

Hejsan igen :)

Imon är det första omgången i laget , jag tror det kommer gå bra , eller jag vet inte hur det kommer gå för mig , för joppe har varit jätte dum dom senaste dagarna , och jag fick låna en sadel av Jan-ove , men han gick inte bra med den så vi bytte tillbaka till våran igen idag och då gick han jätte bra iallafall bättre :) Jag red också på staketet idag och det gick bra , pappa och Anna typ hoppade på läktaren x) , för han har busat för mig dom senaste tävlingarna ,bara för att han ska vänja sig , och han fick inget utbrott :) Anna var med mig i stallet ida också och vi tvättade honom så han är jätte ren nu :) hoppas det kommer gå bra imon .



puss & kram ♥

Hårnålar :)

Hejsanhoppsan :)

Igår pratade jag med Nike och Andrea om att dom hade hittat jätte fina hårnålar på en btöllops affär så igår åkte jag dit och fyndade , dom var jätte fina ! Och kostade inte alls mycket ! :) Dom ser ungerfär ut såhär , och det är Nikes bild.



puss & kram ♥

RSS 2.0