Skola

Hej

Imon är det skola igen. Jag orkar inte skolan ! men jag får vell stå ut :/ på tista har vi bild prov, hur ofta har man bild prov ? jaja jag få ju träffa alla kompisar igen :)

puss & kram

Reg tävling på JFK

Hej !

Idag sp har det varit tävling på JFK. När jag kom upp till stallet så kom jag på att jag måste göra iårdning mitt hår, och jag viste att minna hår grejer var i stallet ( tror ni att dom var där ? ) Nej det far dom inte ! så jag fick leta reda på en svamp som jag hade fått låna av Anna malinb tidigare ( behöver en svamp till håret ) Som tur var så kom Anna malin och räddade mig ! Så det löste sig :) Första klassen var en LA 1 . Jag hade inte räknat med att han skulle gå bra, för det gör han aldrig i första klassen,l men han gick ganska okey faktiskt. Jag fick lite missar men jag är nöjd :) I andra klassen då drt igentligen gällde, så behövde jag 62 % för att få mitt andra kval men det gick inte riktigt jag fick 61,05 " det hadde behövts 3 poeng till " men jag är nöjd jag fick bara en stot miss så det är bra. Jag är nöjd med tävlingen även om jag inte fick mitt sista kval :)

puss & kram




Jan-ove träning med Ida & Joppe

Hej !

Igår var det ocksp träning för Jan-ove :) Först var det joppe och han var jätte fin ! Men det var lite kämpit emällan åt x) Men Anna malin och Andrea kunnde inte vara med så det blev bara jag och Nike, så jag fich ha med Ida :) Jag har vell haft lite problem det sebaste, med att hon antingen ställer sig upp eller galoperap ( hon vill inte trava ) Jag har inte haft en aning om vad jag skulle ha gjort men Jan-ove löste det direkt ! Jag är jätte glad :D så det är supper !

puss & kram

värnamo tävling med kina

Hej !

Igår så var jag och tävlade med kina i Värnamo. Jag hoppade trå LB. När vi kio fram så var det 16- grader ! DET VAR JÄTTE KALT. I första klassen var hon jätte fin ! Jag var dubbel nolla och jag ko m 2 :) Hon var inte äns titti som hon alltid brukar vara i första klassen. Det var en B-ponny som van så jag var snabbaste c-ponnyn :) I andra klassen var hon också jätte fin men hon var tröt, så jag fick ett pet i grunden men det var för att jag kom alldeles för nära ! Men jag är jätte nöjd med henne ! Och det var ju min första placering i år :)

puss & kram


kina

Svante Johansson träning

Hej
Idag var det svante träning med kina
 Kina var jätte fin ! men hon sparkade ganska mycket mällan hindrerna, men hon gjorde inte det framför hindrerna det var skönt ! Hon var jätte pigg men jag fick ihop henne så bra så det gjorde inget. Hon lixom bara bjöd mot hindrerna så som man vill att dom ska göra. Svante tyckte hon var jätte fin, och han tyckte att jag red henne jätte bra  Vi fick hoppa typ 95 så det var ju ändå inte bara bommar, det var det typ sist och det är inte så roligt. Det var typ linger och så var det med en kombernation. Jag är värkligen jätte nöjd med träningen

puss & kram



några joppe föl :)



medaljong & marijo



marolina & melinda



stackarps diplomat RNF 169 


joppes pappa :)

En bild på joppes pappa :)



Nytt bett :)

Hej !

igår så testade jag ett nytt bett :) Det var ett rakt med fasta ringar , han gick faktiskt riktigt bar med det :D det var domaren till lanslagsträningen i helgen som tipsade mamma :D han sa att hästen skulle bli lite stadigare och det blev han . Så ska rida på det ett tag nu men det kanske inte funkar jätte länge men det är värt ett försök iallafall. Joppe har gått lite sådär det senaste så det kändes skönt att bettet fungerade. Han har lixom tyckt att allt har varit jätte jobbigt

puss & kram



Göteborg horse show :D

Jag och Emma åker ner till Göteborg på torsdan den 24 :D vi åker buss dit och tillbaka. våran buss kommer så sent så vi blir lediga på fredan också ! :D rena paradiset. och vet ni vad det blir 2 dagar innan min födelsedag ! :D kan ju inte bli bättre ! kommer massa fina bilder sen :D

puss & kram






Fidde träning

Hej !

i fredags så var det Fidde träning, jag hoppade joppe och kina. joppe hoppade jätte bra ! men han fick kämpa lite ! men det är ju bara bra ! han hoppade ju till och med en oxer på en meter! på första försöket ! 
kina hoppade också jätte bra, hon var pigg son in i h*lvete men det gick bra det är bara roligt när hon är pigg x) näst gång jag kanske jag har med Ida i sista gruppen men det beror på hur hon sköter sig.

puss & kram


RSS 2.0